PUSS

Ville bara ge er en stor fet puss!
saknar er.





söndagsångest

ahopp söndag i kalifornien igen.. helgen har bestått av fotboll och party. spelade match fredag och lördag, tyvärr blev det två förluster med udda målet, skapligt surt! men igår kväll festade vi som sagt till det lite för första gången här i staterna, riktigt rolig kväll!
veckan som kommer lär bestå av en del plugg precis som den förra, hallelujah.. kan iaf glädjas åt vädret! idag har det varit shorts och linne värme, gryyyyyymt.

PUSS


wierdos! but a lot of love..



wierdos! but a lot of love..


someone like you

efter min första hela vecka i skolan har jag insett att mitt college år inte kommer att bli en dans på rosor! har redan sjuttielva läxor på EN vecka.. hej no life. men annars så har jag det faktiskt rätt bra! har bytt rum, så nu är jag roommate med Rebecca från californien. umgås ju mest med rebecca och svenska rebecca, kan bli lite rörigt med två rebecca..
imorgon och på lördag har vi match, så ikväll blir det bara mys! ligger just nu i sängen och ser på Role Models och äter pistachnötter, helt okej!
I helgen som som var åkte vi till rebeccas föräldrars vänner på en BBQ, det var skönt att komma iväg från skolan lite och se något annat än Oakland hills..

PUSS

Jag och Rebecca utanför the bbq


rebecca(amerikanska), jag & rebecca(svenska)


I santa cruz för någon vecka sedan


gameday! Hawks vs. Vanguard

sitter just nu på hotellrummet och taggar match! men efter Titanic på teven hamnar man i lite downmode..
efter en bilresa på ca 6 timmar var man lite sleten igår kväll, så det blev bara restaurang käk och sen sängen!
efter matchen idag ska vi få käk hemma hos en av tjejerna i laget vars familj bor i närheten, första gången jag besöker ett riktigt amerikanskt hem, ska bli ballt!

PUSS


saturday night

Dagen har bestått av poolhäng i ca 3 timmar, skönt! borde kanske ha pluggat lite matte, men det kan man väl göra en annan dag...
Imorgon kommer jag vara på resande fot igen, den här gången ska vi ner till L.A för att spela 2 matcher! varav den ena kommer att spelas i Orange County..
Kvällen blir lugn, har nyss kört lite workout med rebecca & rebecca, sen ska vi väl vara lite sociala med resten av folket här!


Hawaii

Kom hem igår morse från ett varmt Hawaii. grym upplevelse!
dock var det alldeles för varmt för att spela fotboll.. vi spelade 3 matcher och jag höll på att svimma 3/3, men smällar man får ta!
Fick en dag på beachen, helt okej om jag får säga det själv! solade (brände mig), badade och snorklade! fick till och med syn på en havssköldpadda..
när vi inte var på stranden eller spelade match, hittade vi ett antal fina utsiktsplatser som vi prompt skulle stanna vid, det var försej rätt bra utsikt men tanke på att hawaii består av väääldigt höga berg. annars hängde vi på Forever 21 där jag gladeligen drog kortet både 2 & 3 gånger..

Nu ska vi snart dra till santa cruz för en eftermiddag på beachen!

PUSS



RSS 2.0