FREDAG

Igår var det ju som sagt storstan som fick besök av moi och min kära moster... virrade runt i en massa affärer, satsade hårt på att kolla igenom dom som inte finns hemma i norrpan, men monki, H&M och bikbok blev det oxå av bara farten. efter cirkus tre timmar mötte vi upp nicke, som jag inte träffat sen i somras, utanför hötorgshallen och släppte lite pizzakäk innan det rullade hemåt igen.
När jag kom hem blev det att slänga i sig ytterligare lite käk och sedan ta bussen till emma och chilla järnet med bästa tjejerna. och OM vi såg curling, love curling fan ska seriöst börja med det... OCH VILKA VANN?! heelt klart värt att sitta uppe. mycket nöjd tjej som somnade breve jsoefin och emma senare när jag hade varit vaken nästan ett helt dygn, oh ja.


PUSSSS

Kläder & skor á la STHLM
skjorta från Denim for girls, body från Topshop, linnen från monki
jeans shorts från bikbok, skor och kneetights från weekday


torsdag

Igår tog jag med mig brädan till Yxbacken och körde lite med tessan och felicia. var ett tag sen jag åkte sist, så var riktigt kul att glida nerför backen igen!
senare på kvällen gick jag snett över gatan till thapper för förfesta lite med han, anton, johan och matte innan det blev otten. Och idag mår man som man förtjänar efter att inte ha tänkt efter ordentligt med vad man stoppar i sig .. så sängen har varit en kär vän idag vill jag lova! men tog mig trots allt upp runt fyra för att dra ner till stan med min kära broder för lite shopping, han är världsbäst!
Nu taggar jag sthlm imorgon och ännu mer shopping! plus att man ska få träffa en väldans saknad nicke, riktigt najs :)


PUSSS
 clara och therese goes yxbacken


.

lovet har börjat perfecto, precis som det ska vara, med mys i sängen, os oh så lite shopping på det som pricken över i:et!
har precis avslutat fysträning, lite ben blev det idag, skööönt med träningsvärk tomorrow..
nu ska jag iväg till fg-huset för att hälsa på lucky luke som är själv kvar där eftersom alla andra har åkt hem över lovet, så ska hålla han lite sällskap. sweeeeet.

PUSSS


soffhäng

Yes, då har bloggandet även hamnat i mina händer då..
Den här helgen har det varit chill och mys med nästan alla bästa tjejerna. Igår blev det taco och uppladdning inför augusti med Korfu-gänget! längtar som faen efter alla greker och bästa greksångerna kan jag lova.
Ikväll kom tessan, johanan och felicia hit oh fixade käk, blev fetaostsallad och kyckling, fettma med najs (y)
Nu sitter jag och felicia in tha sofa och glor lite teve och snackar känslor, bra avslutning på en lördag!

PUSSSS

 

 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0