halloween

en vecka som bestått av en del plugg avslutades igår med en 4-1 vinst mot Simpson och senare på kvällen en rejäl amerikansk halloweenfest! dumt att klaga. imorgon är vi träningslediga så då får vi sovmorgon på en måndag, inte illa!

PUSS


L.A

Efter nio timmar i en van kom vi äntligen fram till L.A igår kväll. Nyss spelat första matchen av två. Blev vinst med 1-0 på en förträffligt fin plan med en hejdundrande utsikt.. L.A levererar! Nu ska vi snart iväg och äta middag hos en tjej i laget vars familj bor här.

HADE

Rebecca o BB, våran goalkeeper, påväg till matchen.


7.45 pm

träning imorse, sen stressa till musiken och lyssna på musikhistoria och några munkar som sjunger i 40 olika stämmor o blabla. efter det blev det en lååååång powernap innan jag var tvungen att visa mina matematiska kunskaper.. satt dessutom ute i solen och pluggade matte efteråt, de ni därhemma! short och t-shirt såhär års är inte helt fel..
Lirade ju dessutom match i söndags, blev tyvärr förlust med 1-0. Men motståndet var St. Marco som är rankade som nr 7 i USA i NAIA, så resultatet var helt okej ändå!

Nu ska jag och beccfisen till gymmet och pumpa!
HÖRS


Ikea!

Nyss kommit hem efter en sväng på IKEA med rebecca,david och christian.
Skaffade bla ett nytt bättre och definitivt fräschare täcke! Första kvällen på länge jag inte behöver plugga halvt ihjäl mig.. Men blir nog att sussa skapligt, man ska ju trots allt upp och hoppa imorgon 06.00.

living the dream!

BYE


helg!

lördagkväll och vi myser i Lindas rum med Riesen och nudlar! upptäckte dessutom hur lätt det är att bryta sig in i rummen här, lite scary!
match imorgon så det har varit en lugn helg so far.
idag har det varit soligt och rätt varmt, så vi har suttit ute mestadels av tiden och faktiskt pluggat på en lördag! tror nog det är första gången för mig.. men vill man lära sig accounting så får man offra sig antar jag..
igår drog vi till pleasanton och en stor shoppingmall, blev en mysdress från Victorias Secret för min del, gött!
veckan har bestått av rätt mycket tidiga mornar med träning, har lirat en match i redding, så hade ytterligare en trevlig biltur i våra kära skåpbilar på ca 3-4 timmar, blev som tur var vinst med 4-0!

fina grabbarna som såg på min match och hejade på hemma från Sverige!
ni är världsbäst.


sunday

söndag i californien. alla amerikanare på skolan, och då menar jag i stort sätt alla, har varit hemma den här helgen.. det har i stort sätt bara varit vi foreigners här.. så det har varit rätt tomt på skolan! men vi har roat oss ändå :) det har varit allt från att plugga accounting till att shoppa i san fran till att partaja. så vi har fått med det mesta!

med tanke på att det var ett tag sen jag skrev så vill jag bara upptadera er lite på fotbollsfronten! har spelat våran första match i våran conference mot William Jessup, det blev vinst med 1-0 efter en riktigt tight match, så det var grymt! lirade match i torsdags oxå, men det var bara en träningsmatch, blev dock vinst även där, katjing!
annars kämpar jag på med skolan, sliter bort mitt hår i accounting klasserna, alla siffror snurrar till det skaligt i skallen.. men matten glider på rätt bra, matten jag läser är enklare än matte A, jag trivs. läser även engelska för foreigners, det är jag, tre svenska killar och så fyra argentinska grabbar som sitter och tjatar på dom lektionerna.. vi läser lite texter och pratar om allt mellan himmel och jord, rätt okej faktiskt.

här kommer lite bildern från som senaste veckorna..


jag och rebecca skulle leka turister, det slutade med att vi var 5 sekunder från att bli påkörda av en spårvagn..
men som den posaren rebecca är står hon kvar så länge som möjligt med ett leende på läpparna, älskar't.


san francisco


den här lappen satt på min dörr innan william jessup matchen. har en snäll granne!



jag och hernan innan pendeln till san fran





volleyboll match, go hawks!


utsikten över san francisco från skolan, man kan skymta golden gate bridge till höger.


RSS 2.0