wednesday

nyss hemkommen från växjö, har varit där och tränat med lite alla möjliga tjejer från östergötland och småland. rolig träning som leddes av LFC:s tränare. MEN maten var fan det godaste haha.

igår var det crewet som gällde en stund på kvällen, och vilka idéer vi har börjat komma upp med .. riktigt stolt över oss faktiskt! men mest dom, för jag blev mest dit ringd. får la se hur det hela urartar!

Imorgon är det dags för lite hårförändring, (inte helt ovanligt) så får väl se hur jag ser ut när jag kommer därifrån. lutar mot brunt just nu, men det kan snabbt ändras som dom flesta vet. 
SEN är det dags för match! SMEDBY vs. BAJEN i Svenska Cupen. Så förfan pallra er ner till IP vid halv sju, lär ju behöva allt stöd vi kan få. inte varje dag där är allsvenskt besök på lilla smedby.

planerna inför valborg ser ut såhär: bästa sällskapet i form av EMMA, JOSEFIN & AMANDA, emmas grill, kyckling & förhoppningsvis potatisgratäng, smultronvin och en massa garv plus amandas spotify listor så blir det nog en strålande valborg (y)

ikväll ska jag leva livet med lite glass och nåt bra på teve. jävla förkylning jag måste bli av med. inte helt okej. riktigt jobbigt faktiskt.

PUSSS



how do I get you alone?

ÄNTLIGEN FREDAG. planerna inför helgen började smidas redan i måndags så nu är det snart dags att sätta dom i verket..
ikväll kommer mina förjävliga men älskvärda kvinnor hit och slappar med mig. blir väl som vanligt en massa skitsnack och lite godis ätande som vanligt, me like!
knallade en sväng på stan idag med ronja och carro, och vad hände inte? jävligt skum runda på stan måste jag säga ..
Imorgon drar jag en road trip genom halva sverige med laget.. ska till nån håla utanför kalmar och möta madesjö. yes verkligen lovely att komma hem sisådär halv tio på kvällen när matchen börjar tre. MEN sen blir det i allafall utgång med massa bra tjejer. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅJA ÖÖÖÖÖS.
den kvällen kommer nog bjuda på en del spännande har jag och josefin konstaterat.

TACK BRA HEJ.


söndag.

man märker att det var längesen man var inne på sin blogg när inte ens datorn minns hemsidan..
helgen har gått för fort som vanligt så nu ligger man här i sängen och det är redan söndag, paaaaaaain.
fredagkvällen började hos frida en snabbis, traskade sen vidare till calle för att fira hans 19-årsdag. men blev lugnt och hem skapligt, seriepremiär på lördagen ..
matchen mot mariebo var en stor jävla orkan. man blåste bort och bollarna stannade i luften, inte nåt vidare fotbollsväder. dessutom åkte jag på en stor, fet lårkaka som gör att jag känner mig som en invalid, plus att vi förlorade matchen med 3-4. inte helt okej.
men kvällen blev däremot rätt så mycket bättre när mina lovers kom hit och käkade mamma anns pizza och en massa choklad. LOOVE TOOO YOU GUY'S.

HADE.




GRATTIS

torsdag by night

kan ju säga att jag har spenderat den största delen av lovet på stan med girlsen och resten av tiden i sängen .. är rätt gött faktiskt! tiden på stan har resulterar i ett par svarta jeans från monki, ett par läckra riktigt höga skor och så såklart en del käk ..
Dessutom har världens bästa emmapemma fyllt 18! vilket firades i tisdags med massa god jävla grekmat hemma hos familjen klint. sedan bar det vidare till munken med en stor blandning av människor.
MEN det är imorgon den riktiga smällen kommer med lite partaj på the world.

Nu ska jag snart nanna kudden, tänkte bara slänga upp en bild på min nya shoes!

tack bra hej!


.

jävla skit. united förlorade en viktig match, IGEN! mot dom där jävla blåmesarna den här gången..
synd att inte linjedomarna i PL kan offside.

Igår var iaf en mycket lyckad kväll, var ju dags att fira rompen som gått och fyllt 18 sådär. började med käk på Golden Bangkok med ronja, jessie, karro, alicia och angelica :) drog sedan vidare och släppte lite förfest. blev bla dans till alla möjliga låtar, choklad ätande ur ronjas present & ett antal försök att få upp en vinkork med kniv (inte att rekomendera) innan nån hygglig en kom med vinöppnare.. sedan bar det av med taxi mot vårat kära Otten och Hugo. blev en galen utekväll med massa dans, som vanligt alltså. 

nu är det ju ett jädrans gött lov, sooooe ös järnet gott folk. vila kan man göra sen.  

PEACE OUT.
 


RSS 2.0