17.19

Första dagen av college avklarad! dock hade jag bara en lektion mellan 9 och 9.50, musik, fråga mig inte varför men jag har musik 3 ggr i veckan.. känns lite opassande med tanke på att jag läser business, men det kan nog bli intressant..
Det har varit riktigt varmt här idag, så efter skolan la vi oss vid poolen ett tag och solade och badade, skapligt najs!
Igår spelade jag min första match för Hawks, spelade ungefär halva matchen. gick helt okej men helt klart ovant, först o främst ska man ju förstå vad alla menar när dom snackar amerikanska, bara det är en sport för sig! matchen slutade 0-0, det var tydligen ett bra resultat.
Ikväll ska vi nog iväg och kolla på killarnas match sen blir det sängen. min dag imorgon är rätt lång har jag kommit underfund med.. träning först mellan 7-8.45, accounting 9.30-10.45, English 11-12.45 och sist Macro 1.30-14.45..

Sen blir det att avnjuta sex dagar på Hawaii med laget! sweeeeeeeeeeeeeeeeeeet. vi ska spela tre matcher och antagligen ha en o annan träning. klagar inte!

PUSS


Boatcruise 22/8







23.17

har varit ganska mycket att stå i dom senaste dagarna, skolan börjar på onsdag (suck) så vi har just nu flera dagars student orientation, man får gå på olika workshops för att lära sig en del om skolan osv.. booooring.
nu har fotbollen iaf lugnat ner sig lite och vi tränar inte 2 ggr om dagen längre. vi spelade våran första match i fredags, jag kunde inte spela pga min fot och tyvärr förlorade vi med 3-1, som tur är var det bara en träningsmatch.
I eftermiddags åkte vi till Berkley igen, David var tvungen att köpa en telefon och jag försökte hitta en adapter på IKEA. skönt att försvenska sig lite och dra ett varv bland Tindra & Svalka mm på IKEA ;) hittade tyvärr inte den där jädrans adaptern så får fortsätta snylta av mina svenska vänner här när mina batterier börjar dö ut..





11.58

Igår kväll hade vi ledigt (äntligen) så då fick vi lite tid till att shoppa :)
Vi åkte från Oakland där skolan ligger, till ett ställe utanför San Francisco downtown.
Där hittade vi ett Sports Authority, hur mycket träningskläder som helst!
köpte shorts och strumpor så jag inte behöver tvätta varannan dag...
Idag hade vi teammeeting på morgonen och i eftermiddag träning. tyvärr har jag redan fått börja rehaba, stukade min förbannade fot igen så bara att gå på balansbrädan! men jag är snart back on track :)


PUSS


I bilen påväg till San Francisco
Christian från Danmark, David från Sverige och Tomas från Argentina







Monday

panik vaknade 5.50 när klockan ringde, dags för träning..
som tur var hade vi bara ett träningspass idag, sen var det dags för carwash med både damerna och herrarna.
första gången jag nånsin tvättat en bil..
sen var det lite rehab i poolen som gällde innan det var dags för foton. tog lagfoton osv i 3 timmar.. bäst för fotografen att dom blev riktigt snygga!
Imorgon är det bara att kliva upp 5.45 igen, helt sinnessjukt tidigt..

PUSS


Rebecca, Rebecca, Clara, Rachel & Tati


san francisco baby!

Nu har jag äntligen kommit till rätta med allting!
Fixat ett amerikansk nummer, så nu kan jag äntligen smsa och ringa..
Igår var jag på Target och handlade lite grejer till rummet, tråkiga saker som tex täcke, galgar, handdukar och lite lådor :)
Vi har kommit igång med träningarna ordentligt, snacka om träningsvärk i magen...
Ikväll blir det nog Scream 4 med några tjejer på boendet :)
Måste säga att jag stortrivs nu, lite hemlängtan i början men jag har vant mig mer och mer!

Självklart saknar jag er där hemma.. Tänker på er ofta!

PUSS

high on life

imorgon börjar det.. 9.10 lyfter planet.
skapligt nervös tjej just nu.
packat det mesta, inte det lättaste att försöka få plats med halva livet i en resväska.. 

nästa gång jag skriver sitter jag förhoppningsvis i californien.. 

HÖRS. 


friday night

På onsdag lyfter planet mot USA och San Francisco.
Har några dagar kvar i Norrköping som jag ska tillbringa med mina bästa.
Igår träffade jag Linnéa för lunch, eller hon lagade mat och jag kom dit och åt, perfekt! känns konstigt att jag inte kommer träffa henne igen förens december! thanks god for facebook..
Ikväll kommer tjejerna hit för lite käk oh mys! måste ta vara på varje stund nu..

Har fått tag på min roommate dessutom, hon bor tydligen bara en timme från skolan..lite skillnad från mina 16 h med flyg..  hon hade inte en aning om att jag var fotbollsspelare och från Sverige, hon blev skapligt överraskad! men positivt hoppas jag. höhö

HÖRS.




RSS 2.0