20.51

förbaskat skönt med lov då. sista påsklovet, ever! om jag inte blir lärare förstås..
har inte tänkt utnyttja det direkt, satsar mer på att ta dagarna som dom kommer! känns helt okej.
fick även reda på igår att jag kirrat sommarjobb, tjalala. annars då? ne men tränar på som en antilop och gissar vilka djur som passar in i svenska ordspråk. tex så lärde mig jag och ronja idag på en mycket givande svenska lektion; "hellre en fågel i handen än tio i skogen". intressant..




20.42

ah nu har man prickat av något på listan "saker man måste göra innan man dör".
för i söndags stog vi alltså i den legendariska Idol-kön. och det var faktiskt en upplevelse måste jag säga.
inte för att det hände så mycket mer än att vi för det mesta satt och väntade. men ibland hände det saker, som tex när dom spelade lars winnerbäcks "kom ihåg mig" sjuttielva gånger för att vi skulle dansa och skrika så mycket som möjligt.. ae men det var kul.
dock gick ingen jag kände vidare så jag fick inte hoppa på någon, men vafan. shit happens.




22.40

nyss hemkommen från en kväll med emma och våra mammor!
vi höll till i louis de geer och lyssnade på Mia Skäringer, från solsidan ni vet.
VILKEN BRUD! allt hon sa satt mitt i prick, riktigt bra. kan rekomendera hennes bok också; Dyngkåt och hur helig som helst. efter blev det grekkäk på athena, satt som en smäck i magen kan jag lova.

nu ska jag snart sova faktiskt, av någon anledning har jag blivit övertalad att stå i idol-kön imorgon i linköping.
kan nog bli en upplevelse! bilen går härifrån 06.15.. har inte tänkt sjunga själv, vill bara bli skitglad och hoppa på någon av mina vänner om dom kommer vidare! det är min tanke inför morgondagen. men kanske hinner med något skämt nummer bara för att komma med i tv? ni vet som hon som sjöng Ring Ring Ring Bara Du Slår En Signal. bestämmer mig imorgon tänkte jag. ni lär ju märka i höst vad jag bestämde mig för.

PÖSSSS


RSS 2.0