don't let me fall.

tisdag kväll? ae inget vettigt för mig. gårdagen bjöd på käk och fotboll på o'learys, satt fint!
dagen har bestått av plugg och yoga. inget ansträngande direkt..



The future's in the air
I can feel it everywhere
I'm blowing with the wind of change


KÖRKORT

mmm så har den dagen äntligen kommit, den dagen jag själv och ett antal andra har tvivlat på om den någonsin ska komma .. men nu ligger jag här i sängen med ett fixat körkort! katjing!
lite smånöjd sådär va.

vet att det är fredag, men jag orkar knappt hålla ögonen öppna, så godnatt.

SMACK.



if this is what we have
then what we had is gone.


monday morning

I sånna här lägen kan man välja på om man vill skratta eller gråta. vi valde att skratta. vi fick nämligen tillbaka våra matteprov idag. jag får tillbaka mitt först och ronja frågar "vad fick du?" "3 rätt" svarar jag och garvar lite smått.. ronja börjar fnittra rätt hysterisk och det blir inte bättre av att hon får tillbaka sitt prov och har fått ett liknande resultat.  ( kan tilläggas att 9 poäng var G). haha alltså herrejisses vilka mattepro vi är. hela klassen fick ig förutom en person. dålig lärare eller korkade elever? jag väljer att tro på det första. men det lär ju inte bli några nobelpris i matte för våran del!

Imorgon är jag ledig förutom lite yoga framåt eftermiddagen. låter som en dag man lär klara av om inte annat!

GOD

NATT





nöjd tjej bra dag.

ínte alla dagar som är som sånna här dagar. började dagen med träning, sitter aldrig fel!
drog vidare till vägvärket och kirrade hem ett teoriprov.,TJOHOO.
annars har jag varit business woman på skolan ikväll och marknadsfört UF
med hjälp av mitt företag Work IT UF.

ae men det känns ju rätt bra i magen just nu faktiskt.
imorgon väntar fredag och tacokväll med mina kära fg-brudar!

CHAAAA.


22.23

Hinner knappt med mig själv nanana.

GODNATT


I have the time of my life.

som jag trodde blev det en helg i världsklass. innehöll altt man behöver. bokstavligt talat. när söndagen kom var jag väl inte jättepigg när jag vaknade av ett jädrans alarm eller när jag några timmar senare drog iväg till träningen. men smällar man får ta. Nu är det ny vecka och nya tag, & fyfan vad jag måste ta tag i saker och ting. verkligen hur asa balla mycket som helst just nu att göra. ska iaf börja med att sova på sakerna.

TJAAAA.

kusinvitamin&jag i lördags.


The way you play your game ain't fair.

ALL-IN.


torsdag.

skön dag, haft en lektion, den gick ut på att planera ett halvt träningspass. kändes som man kunde överleva det. sen blev det "plugg"fika i ca fyra timmar med marion, ronja & hanne m.fl! såklart blev det inte mycket till plugg, men jag har lagt ner det där med matte c nu alltså. hoppas på att gud är med mig imorgon istället på provet! känns mer troligt än att jag ska lyckas lära mig nåt utav det.
annars väntar en rätt så bra helg känns det som! slapp-fredag & en lördag som lär bli dyng. shalala.

bilden får sammanfatta en del va förra helgen när mina kära sportscampsledare var på besök och härjade i min lägenhet. GREJT. 

SMACK.






BRA DAG.

bra dag igår, Lovisa kom ner från uppsala och myste lite med mig, aldrig fel! såg nya Beck, mina nerver var utanför kroppen kan jag säga .. sedan blev det att dra vidare och spendera natten på annat håll, upp tidigt i morse, ner och plugga körteori! för er som inte vet är det nääääära nu. 
NU  ska jag ner och möta mina saknade tjejer på stationen! sedan blir det hotel på trozelligatan ändå tills lördag! wöööwöö.

BYE SUCKERS.




.

anything you can do I can do better - I can do it even better in broken heels


RSS 2.0