dfkgjnkm

har haft känslan av att vilja slå ner någon jävligt hårt hela dagen. jävla pissdag rent utsagt.
matchen gick ju inte så mycket bättre den heller. så tror jag stryker den här dagen från kalendern.
nu ska jag iväg till lukas, blir nog en film och massa skitsnack.

bye suckers.


save tonight.

nyss hemkommen från restaurang Asti, blev pizza där med familjen. skönt avslut på en rätt så fullspäckad vecka.
ikväll blir det bara slapp! match imorgon, Triangeln away så blir att ta sig till eskilstuna. ska faktiskt bli lite spännande, har aldrig varit i den staden. såå får se om det hinns med någon sightseeing, really hope so haha. 
Ikväll ska jag nog till oh med ta oh spela lite Seterra, har ju prov på alla Asiens och mellanösterns länder+ huvudstäder nästa vecka. kill me! men what to do what to do. bara att börja nörda.
så nu när jag slappar i soffan ikväll hoppas jag att ni andra kick som asses ute på krogen! (speciellt amanda, josefin och Lovisa mfl.) köööör bara.

Måste även berätta att jag har hittat & köpt en balklänning.. och detta mina vänner kommer nog bli strålande!
mer säger jag inte förens det börjar närma sig rejält.

ae, ha en förjävlig helg nu så ses vi.

PUSSSSSSSSS



bli inte rädda nu, men det var såhär jag såg ut igår! inte undra på att tanterna såg lite skrämda ut när jag var inne på ica med det där i nyllet.. (josefins bil förövrigt)


kvällsinlägg

ÄNTLIGEN SÄNGEN! vad jag har längtat .. stått upp i stort sätt hela dagen med höga klackisar, haft folk omkring mig hela tiden och dessutom fullt med svart läppstift i nyllet. men OM det har varit värt det :)
sjukt roliga dagar har det varit men som sagt, trött är bara förnamnet.
har inga bilder från ståhejet men det fixar jag imorgon.
nu ska jag sova!


PEACE OUT.


onsdag.

uppe med tuppen runt halv sju idag .. paaaain. drog iväg till vrinnevipark för sminkning och hårfix. lite genrep inför imorgon, när kungsgård ska ha modevisning. jag kommer vara aningens mörk kan jag lova! såå har tillbringad dagen med massa girls och några boys. traskat lite runway i kungsgårds aula heheh. 
Nu ligger jag i sängen och bara slappar, tänkte nästan sova en skvätt om jag lyckas. ska tillbaka dit igen lite senare.


I love you 'till the end. <3


sjukhelg. urart.

fredagen började hos josefin. jag, josefin och vickan förfestade lite innan förfesten hemma hos josefin, sedan drog vi en promenad till maaands. där var folket igång så det var bara att glida in och röja. sedan skulle vi ta bussen till stan, men jävla bussjävel bara åkte förbi. lacka. kom till deli med taxi, knallade till otten. resten är historia.

på lördag morgon var man sådär lagom pigg. men upp och iväg till josefin och träffa hennes släkt. käka massa smörgåstårta och sova lite i soffan (y)
senare kom alla brudar, och då blev det ännu mera smörgåstårta. Och såklart massa dans.
resten av kvällen var josefins hus rätt så fullt med partysugna people.
drog hem skapligt pga match idag. den vanns med 4-0 btw.

massa grattis till mina kvinnor på 18-årsdagen!

PUSSS


om man bortser från att jag ser lite halvt gravid ut så var det där fredagens outfit.


I like you a lot lot, think you're really hot hot.


onsdag

måste bara säga att livet är UNDERBART just nu. det börjar bli vår, mina bästa tjejer fyller år i dagarna/veckorna som kommer och OM vi ska röja! dessutom har jag inget prov eller nån läxa så långt ögat kan nå, nästan iaf...
var bara tvungen att skriva av mig lite!

PEACE OUT
                       

 


en gammal random bild på en blond jävel.


måndag

helgen har varit väldigt bra måste jag säga. matchen mot kumla gick som på räls, vinst med 4-0 och knät kändes bra! på kvällen blev det att glida över till fg-huset för att samla ihop tjejerna och tagga lite utgång. det blev en rätt så vild natt på otten vill jag lova, stötte på både dom ena oh dom andra... men antar att det bara var lite försmak inför helgen som kommer haha!
Igår blev det en riktigt mysig fika med mina tjejer på fräcka, som vanligt wonderful.
Har varit ledig idag, såååååååå underbaaaaaaaaaaaaaaaart. fixat det mesta till fredag och lördag, då två av mina bästa ska firas som aldrig förr ;) 


//// c


sex on fire.
 

12 mars

fredagsmys i soffan, mamma ligger i andra soffan och sover haha. men inte varje fredagkväll man spenderar med mammsen, så det är inte helt fel. samling imorgon 7.20, kumla away står det i kalender, så bara att köra.

ska man våga köra på magtröja i sommar eller? tycker det är snyggt om man har rätt stil och klädsel till.. plus att man nog får köra ett antal sit-ups på kvällarna för att få magen i trim haha!

PEACE OUT


10 mars

borde egentligen sova nu känner jag .. fg träning imorgon med fystester kvart i åtta :| får väl försej se hur mycket jag kan köra med knät, men aja, det går nog bra!
Idag blev det skolan en sväng, rätt slappt som vanligt på de geer. sedan blev det stan med pappa och IA, fyndade fotbollsskor, benskydd, ny bräda och nya snowboardskängor!!!!!!!! fick dessutom skaplig rea på brädan vilket gillas skarpt. brädan och bootsen gick i färgen rosa/vit, rosa brukar inte vara min färg riktigt men riktigt snyggt var det.. dessutom var den väldans mycket snyggare än den lila ;)  
sedan blev det hem och glo på UNITED-milan med IA, brorsan och bamse. och det slutade ju gott kan man säga!
nu ligger jag i sängen och tänkte sussa... men först släpper jag en liten bildbomb.

G O D N A T T


.

cuz what you got boy is hard to find
I just can't get you of my mind


what a luck!

jag lyckas alltid .. igår kväll/natt skulle jag och calle agera lite taxi åt folket, sedan kom vi på att vi skulle ut en sväng oxå, så jag skulle springa upp tilll lägenheten och hämta mitt legg. På vägen lyckas jag halka/snubbla ganska rejält och slog i knät. det gjorde jädrans ont kan jag lova! men jag hade bråttom och tänkte inte så mycket på det förens vi kom hem till jesper.. där kollade vi på knät och insåg att det var ett rätt så djupt sår (calle sa direkt att han trodde det behövdes sy) men som tur var är jesper mamma sjuksyrra så hon tejpade ihop såret och sen var det inte mer med det! det blev sedan en helt nykter kväll på Hugo, och det var faktiskt kul! roligast var väl oh se alla andra inte så väldigt nyktra människor... natten led mot sitt slut och jag drog hem och somnade som en stock.
när jag vaknade upp idag hade såret blödit igenom plåstret så vi tänkte att det var lika bra att åka upp och kolla det på vårdcentralen. så dit for jag oh morsan, och mycket riktigt hade sårets behövt sytt igår kväll, men nu var det försent, han kunde bara sy ett stygn för att få ihop det värsta.. braaaa jobb! läkaren verkade inte överglad på mig direkt .. men så nu ligger jag här i sängen med massa plåster och förband på knät! och såklart blir det ingen träning på några dagar framöver. gaaaaah.


slänger upp en bild från sent i våras på mig och emma, för nu vill jag ha sånt där väder!


.

dagens match mot Kenty (div 1) avklarad! Och det blev vinst med 4-1, riktigt skööönt måste jag säga. skulle kunna skriva en halv uppsats om matchen, men nöjer mig med att skriva att det gick bra, väldigt bra för hela laget.
Mina planer om att dra över till linkan med girlsen dog rätt snabbt efter att jag kom hem, dra iväg till en annan stad sådär med lite halvt feber är nog ingen bra idé när man har fysträning dagen efter.. SÅ kvällen kommer att bestå av myspys med IA och sedan kan det även bli fylletaxiassistent. 

take care people.
 


HELG

Idag är det fredag eftersom det var torsdag igår. Dagen idag har bestått av skola, där det var engelska prov som gick ganska så mycket åt skogen, men what to do what to do. sen blev det att stressa hem för att ta ut en trött hund på en liten promenix, som blev väldigt kort eftersom han längtade hem direkt när vi hade mött pappa i trapphuset när vi var på väg ut .. mmm så han hann väl försej kissa 23235 ggr på ca 50 meter, bra jobb viggo!
På kvällen blev det restaurang käk med emma, josefin, vickan och amanda. satt på Golden Bangkok i minst tre timmar och bara njöt av livet, och vickan njöt över att ha fyllt 18 så hon kunde beställa in cider haha...
när jag kom hem var det full fart hos min granne, karl, så blev att sticka över dit en snabbis och vara lite social.
Men nu är det sovdags för imorgon är det första matchen för i år! motståndet är kenty, OM det blir kötta! sedan finns det en liten risk att det blir linköping på kvällen, men får la se.

PEACE OUT


dressed for success

ibland tycker jag faktiskt om mig själv! som idag, när jag gick till skolan, kom jag på att jag nog hade glömt mitt usbminne där jag hade mitt arbete som jag skulle jobba med idag. helvete, men sen så kollade jag i min väska, oh vips där låg den! hade lyckats kasta ner den i bara farten .. clever girl!
men så har jag även mina moments..  ex när jag kommer ut genom porten och inser att min cykel inte står där jag tror att den ska stå och jag blir jättearg och ringer till pappa oh nästan tjuter för att jag tror att den har blivit snodd! för att i nästa ögonblick (ca en kvart senare) komma på att jag tog cykeln till skolan dagen innan men sedan tydligen glömde cykeln där .. aja shit happens!

Idag har jag äntligen varit och solat, ute och tagit ett litet löp på min träningslediga dag (stolt), tagit en lång fika med felicia och IA på waynes, så har jag även lyckats halka på en isfläck mitt framför en tjej!
en väldigt helt okej lyckad dag med andra ord.


Electric Feel- MGMT 
  rekomderas starkt.

PEACE OUT

GODNATT

bara för att det går så bra att tänka på kvällen så måste jag skriva lite till ..
tänkte skriva några punkter om varför det är braa att vara singel!! (endast för att jag inte ska bli deppig själv)

* man får ha sängen helt för sig själv

* man får spana in vem som helst utan någon bryr sig

* man får äta upp allt godis i godispåsen själv (dock ett minus för figuren)

* det är okej att dansa och ragga på krogen (fniss)

* man får lära känna fler killar på alla sätt

Den sista och absolut bästa punkten; Man får mer tid för sina amigos en su corazón


Nu är det puss&godnatt på trozelli


baby, save up all your tears

funderar starkt på att sova snart faktiskt .. uppe till halv ett igår natt, och det kändes i morse vill jag lova, inte bra inte bra.
men tänkte skriva nåt roligt och inspirerande här först, får se om jag lyckas få ihop nånting, verkligen inte helt säkert.

här kommer iaf en massamassa med frågor som säkert kan komma till nytta nån gång.

Vilken svordom använder du mest? tyvärr är det nog, balle ..
Äger du en iPod? oh no
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? hm, vetinte än när jag börjar imorrn, men cirkus nio
Hur många resväskor äger du? jadu, rätt många, har svårt att resa med liten packning!
Använder du flip-flops? nej det är onödigt, på sommaren ska man gå barfota!
Var köper du dina matvaror ifrån? ICA såklart, ica in my heart
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? posarN
Vilken var den senaste filmen du såg? minns inte riktigt .. men typ nån dokumentär film om nederbörd på geografin
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? amigo
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? KLÄDER
Har någon någonsin kallat dig lat? skulle väl vara mamma då
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? nee, antingen somnar jag eller inte
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? bästa Roddan! (rod stewart)
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? johnossi
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? kan ha hänt, minns inte
När var senast någon stötte på dig? massa krogen ragg
Vad åt du till middag senast? bulgor med lite grejs till 
Använder du huvtröjor? endast adidas
Kan du vissla? javisst kan jag det
Vem var den senaste som ringde dig? hampus 
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? uppskjutet
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? vem pratar dom inte om?
Vilket riktnummer befinner du dig i? 011
Tittade du på tecknat när du var liten? jodå, men tyckte mest om otecknat, tog dock lång tid innan jag förstod vad det ordet betydde
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? ska bli östergötlands största
Hur många syskon har du? bästa storebrodern
Är du blyg inför det motsatta könet? äh föfan, köör bara!
Vilken film kan du alla replikerna till? sex and the city
Äger du några band t-shirts? led zeppelin
Hur många stolar står kring ditt köksbord? tre, ibland fyra
Läser du för skojs skull? när jag har tid
Pratar du några andra språk? engelska och en gnutta spanska
Diskar du din egen disk? nee, men ibland måste jag
Har du gråtit offentligt? yes
Har du en stationär dator eller en laptop? laptop
Försöker du alltid lära dig nya saker? försöker o försöker, blir väl så av bara farten
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? nope, har i naveln där jag vill ha
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? nee, inget måste, men man tackar ju inte nej 
Kan du kasta macka? jaa
Har du någonsin varit på Jamaica? nej
Vad har du med dig in på bion? godis!
Vem var din favoritlärare och varför? bästa Majsan!
Har du dejtat någon av en annan religion? kan ha hänt
Vad har du för väder? äckligt skit slask åt helvete väder
Har du en blogg? kan vara så ja
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? fotboll
Gillar du att flyga? gillar är väl att ta i, men jag gillar oftast destinationen så då får man väl offra sig 
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? humor och lite sneeell
När sov du senast på golvet? no idea
Vilken är din favoritdrink? smoothie
Gillar du din boende-situation? absolut, nära stan och skolan. 
Vad vill du döpa dina barn till? mitt barn skulle heta viggo, men nej det dömte mamma våran hund till så icke sa nicke. 
Din pappas hemstad? nkpg 
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? klarar mig på tre.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? beror på
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? naae 
Vilken är din favoritfrukt?  kan leva på banan
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? mjaaa
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 19, shiiet jag är redan 18 ;o
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? ja ganska, jobbigt att läsa skiten annars ju
Tror du på liv på andra planeter? kan vara så
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? riktigt arg? det du.
Tror du att Gud är man eller kvinna? alla ritar han ju med skägg, så antar kille .. 
Vad var det senaste du åt? bulgur 
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? det är nog båda
Hur valde dina föräldrar ditt namn? skulle hetat lisa, men det var tydligen redan upptaget av nån annan jävel
Gillar du senap? inte det godaste
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? kör bara. 
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? ingen aning, inget jag funderat på
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? musse pigg 
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? nej.
Tycker du om att krama folk? kramar är myspys
Skulle du säga att du är trendig? tar det jag har och tycker är snyggt
Äger du en digitalkamera? det är min baby
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? typ viktoria beckham. eller? hehehehe noot.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? ja, snällt att ljuga liksom
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? tjöt fan en hel dag för harry potter när dumbledor dog
Tycker du att du är attraktiv? älskar mig själv 
Vad är du allergisk mot? inget, tål allt
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? äter inte kött
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? typ classe!
Vem av dina bloggläsare vill du helst veta allt detta om? ingen, jättejobbiga frågor och tog ca tio minuter av mitt liv ...


kvällsinlägg

här kommer ett kvällsinlägg på begäran ..
första dagen i skolan efter lovet blev en rivstart, jag och ronja planerar att köpa mountainbikes för att klara av att cykla i detta jädrans väder! men tog oss iaf till träningen kvart i åtta (!) i morse oh körde lite nick oh volley, lovely!
dagen rullade vidare och lilla clara ramlade i trappan och slog i knäna, you go girl!
sedan lyckades jag även somna på yogan som vi hade idag.. fett skönt kan jag lova med en powernap.

Nu blir det att nanna kudden och tagga morgondagen, börjar halv tio och slutar halv ett.. helt okej faktiskt, mm ska nog inte klaga, nope så gör inte det.  

Måste även tillägga att låten Love You 'Till The End med The Pogues är en fröjd för örat.

G O D N A T T

Clara och Daniel på Hugo

clara & daniel på hugo


agfjkstsj

varför finns förhoppningar? fan hatar förhoppningar gaaaaah det är ju själva fan att man inte har lärt känna sig själv än. ge mig korfu, ge mig mina tjejer, ge mig flörta sönder med grekerna och fan ge mig freakin tsatziki!

Nu ska jag ut i den här jädrans snöyran igen blääääää

PEACE

RSS 2.0