dead woman walking.

riktigt rolig kväll igår. började här med ronja och karolina med lite mys och skitsnack bara! sedan drog vi vidare till angelica och förfestade. sedan var det urart och resten är historia. men grymt kul! idag mår man som man förtjänar, men jag mådde fan värre än så i morse..

ni är allt bra ni!






galet.

har varit en rätt så grym dag idag faktiskt. träning imorse med fg, blev tunnlad av johan, det sög.. vidare till en kokhet datasal och skriva på en engelska essay, tja huvudvärk. okej det var ju inge vidare .. nu till det bra; hittade en jacka på Fritid, aldrig varit inne där förut. men Fjällräven jackor hade dom! så nu lär jag inte frysa i vinter. sen vidare till körskolan, tror det måste ha varit den bästa körlektionen nånsin? min körskolelärare måste tyckt det iaf, för nu ska hon boka uppkörning och teorin till mig inom en månad! CRAZY BANANAS.

CIAO BELLA.



nåt liknande den här blev det + nån rävliknande sak runt luvan.
Eskimo Jacket

FREAKI'N LOVE IT

bra dag. glad tjej. vad mer kan man begära?

clara och jonna, SOOOOLAAA!

no one does it like I do.

tisdag.

nu ska jag och ronja iväg på ett möte som kan förändra våra liv och ta oss till drömmarna.

HÖRS.

monday

fyfan vad jag är dålig på att köra bil! beter mig som en riktig bimbo i trafiken ibland. no details.
nu ska jag iväg på yoga, tänkte ta en powernap där oxå.

CIAO.

2010-10-24

hemma igen efter en grym helg med underbara brudar, den bästa helgen på länge måste jag ta o säga.
dessutom diggar jag faktiskt det där med att åka tåg, riktigt behagligt. förutom att jag på vägen dit satt bredvid en man som hade lite smått tics. men sånt man får leva med!
nu blir det att ladda upp inför sista veckan innan jag tar ett välbehövligt höstlov. GÖTTTT.  

hjärta.


OFF TO UPPSALA


21.16

nu är det inte långt kvar tills jag får träffa mina saknade tjejer. på fredag drar jag till uppsala och bli inneboende hos världens bästa familjen rydberg. läängtar! annars då, har varit en sväng på gymmet idag, fuck I'm dead. men det gillar vi.

<3
lovisa, michelle&clara. (och så thappis på ett hörn)

19/10

nu är det sovtajm.

/ c.





17/10

söndag nu då. imorgon är det dags för halkan, vet inte riktigt hur man ska förbereda sig inför det. men kul ska det bli.
inväntar just nu fia som ska komma och göra mig sällskap till ensam mamma söker, göttmos. gårdagen bestod av fotboll, umgänge med tess & en sväng till världens. inget partajande igår,  för idag var det äntligen dags för träning.

CHAAA.


we both found what we were looking for.


Man Must Dance

ganska så rätt mycket lyckade Johnossi var live.
nu ska jag sova så jävla gott.

godnatt! / C

bra fredag på ingång

tydligen blir det Johnossi på fredag med grabbsen! kommer nog bli grymt.
missar tyvärr karros 18-årsförfest ..  men lovar att vi ska röja järnet vid första bästa tillfälle! :)


mina ögon kommer alltid le mot dig, kan det begäras mer av mig?

nyss hemkommen från biomys med bästa mami! vi såg Hämnden. den var grymt bra, men hemsk. tror inte ett enda öga var torrt när filmen var slut. & verkligen inte mina! känslig var ordet.

mamma. <3

YOUR BODY IS A WONDERLAND


söndag, igen.

ännu en vecka avklarad, den har bestått av skola, körlektioner & träning. har blivit riktigt grym på att hänga på gymmet måste jag säga. I fredags blev det Golden Bangkok med tess & IA. käkade friterat, blev uttittade av indianer, fixade doggybags osv. sedan blev det mys i soffan hos tess och lite dreggel över idol-olle.
Igår blev det gymmet med bror min, han plågade mina armar med nya övningar kan jag lova! På kvällen blev det ytterligare käk ute med fia m.fl. och vidare till lite alla möjliga ställen, skönt att nkpg är hyffsat litet! sen blev det att sova tryggt i skön säng.


take it off.

helgen försvann fort som bara den, den bestod av mys med lönöfolket och så lite utgång på det. kändes mest som att jag och fia yrade runt på hugo utan avsikter. men kul var det. synd bara att mina strumpbyxor sprack på förfesten,så lite kyligt blev det framåt natten, men det vare värt!
idag är jag t r ö t t. vill sova snart, då blir det snart tisdag & sen onsdag, och då äre heeeelg. ledig tors-fre, det bästa med skolan: studiedagar!

/ C

RSS 2.0